apollo digital

Projekti in zgodbe o uspehu

Ravno tako kot misije programa Apollo, so tudi naši projekti po svoje izjemni – le, da namesto po luni posegamo po odličnih rezultatih.

LAM Care

Projekt LAM Care smo prevzeli, ko je bil še v fazi zasnove prve ambulante v Kranju. V le dveh letih smo s učinkovitim in tesnim sodelovanjem v ambulanto pripeljali že preko 20.000 strank.

Smart Naris

V sklopu sodelovanja s podjetjem Smart Naris smo posodobili njihov logotip, prenovili spletno stran njihove platforme esmartarena.com in jo tudi ustrezno optimizirali.

Ludus Beach Park

Za enega največjih športnih parkov v Ljubljani smo prenovili spletno stran, kjer smo bolj natančno razdelali pot uporabnika, s poudarkom na enostavnih rezervacijah in nakupih.

Studio InfraFit

Za studio smo izdelali celostno grafično podobo. Postavili smo spletno stran s sistemom naročanja in poskrbeli za oglaševalske kampanje, e-mail oglaševanje in spletno optimizacijo.

Experium

Za podjetje Experium ltd. smo prenovili spletno stran, se celostno lotili dolgoročne SEO strategije in izvedli že več kot 150 e-mail marketing kampanj, s preko 50.000 poslanimi sporočili.

Orcabay

Zaradi želje po boljši optimizaciji smo prenovili spletno stran orcabay.io, kar je služilo kot odskočna deska za izvedbo dolgoročne SEO strategije na področju B2B kripto storitev.

LAM Plus

Za center lepote in estetike LAM+ smo postavili zasnovo in izdelali spletno stran, z že utečeno ekipo LAM pa tesno sodelujemo pri razvijanju LAM+ v eno najboljših estetskih klinik.

LAM Klinika

V sklopu projektov LAM, je nastala tudi ideja o celostni LAM Kliniki, ki ponuja vrsto zdravstvenih storitev. Kot drugod, smo tudi tukaj celostno poskrbeli za več različnih področij.

Master.si

Platforma master.si ponuja vrsto spletnih tečajev in webinarjev, za katere smo razvili strategijo oglaševanja na Facebooku, ki jo dopolnjuje dodelana strategija e-mail marketinga.

Prostor za vas

Pišite nam in nam zaupajte vaše želje, mi pa bomo poskrbeli, da najdemo skupno pot in dodamo vaš projekt med naše zgodbe o uspehu!