apollo digital

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje je ključno orodje za doseganje ciljnih skupin in spodbujanje rasti vašega podjetja v digitalnem prostoru.

Naša agencija ponuja celovite storitve spletnega oglaševanja na platformah Google Ads in Meta. Osredotočamo se na celosten digitalni marketing in ustvarjamo učinkovite oglaševalske kampanje, ki so prilagojene specifičnim potrebam in ciljem naših partnerjev.

Oglaševanje na spletu

spletno oglasevanje
Spletno oglaševanje je efektiven način, da dosežete ljudi, ki bi jih vaš produkt ali storitev res zanimala. Kako to delamo?
Lahko ciljamo ljudi glede na to, kaj jih zanima, koliko so stari, kje se potikajo na spletu ali celo kaj počnejo.
Recimo, ko nekdo išče nekaj na Googlu, mu lahko pokažemo tekstovni oglas, ali pa mu serviramo oglasno pasico, ko visi na svojih najljubših spletnih straneh ali družbenih omrežjih.

Nekatera področja spletnega oglaševanja

Facebook oglaševanje

Facebook in njihove povezane platforme so odličen kanal za pridobivanje novih strank. Platforma ponuja veliko različnih možnosti prikazovanja in optimizacije oglasov, kjer si pomagamo z naprednim algoritmom.
Platforma je odlična za B2C prodajo.

Google oglaševanje

Google ima na voljo več platform, zato ima renomé kot švicarski nož spletnega oglaševanja. Izjemna razgibanost Googlovih oglaševalskih platform ga naredi v izvrstno orodje za vse vrste podjetji.
Platforma blesti v B2C in B2B prodaji.

LinkedIn oglaševanje

LinkedIn je odlična platforma za doseganje odločevalcev v podjetjih in različnih profesionalnih publik. Oglasi na platformi so odlični za pridobivanje novih strank ali pa ozaveščanja o svoji blagovni znamki.
Platforma je primerna predvsem za B2B prodajo.

Vas spletno oglaševanje zanima?

Pišite nam:

  • Imate podjetje, kjer bi radi dvignili prodajo in se poigravate z idejo spletnega oglaševanja?
  • Ste razvili idejo in imate projekt, kjer ne veste kako se lotiti oglaševanja?
  • Ste že ustaljeno podjetje in znamka, a niste sigurni glede poti naprej?