apollo digital

Izdelava spletnih strani

Dobra spletna stran je hkrati spletna izkaznica podjetja in tudi pomembno orodje za pridobivanje novih strank (za večino podjetij). Pri izdelavi spletne strani je cilj, da potencialne stranke in obiskovalce spletna stran privlači in jim poda iskane informacije, saj je to v veliko primerih njihov prvi stik z vašim podjetjem.

Izdelava spletne strani

izdelava spletnih strani in cena spletne strani
Pri izdelavi spletne strani je ključnega pomena, da ta ne le vizualno predstavlja vaše podjetje, ampak tudi zagotavlja intuitivno uporabniško izkušnjohitro nalaganje in vsebinsko bogastvo, kar spodbuja obiskovalce k interakciji.
Mnoga podjetja odlašajo z nalogami, kot je izdelava spletne strani, zaradi njenih zahtevnosti, dolgotrajnosti in potrebnih virov.
Pri izdelavi spletne strani se podjetja soočajo z izbiro: zaposliti zunanje strokovnjake, obremeniti notranjo ekipo ali najeti digitalno agencijo. Najem agencije, čeprav na prvi pogled dražji, prinaša obsežne izkušnje, sledenje trendom in celovito vodenje projekta. To omogoča, da se vaša ekipa osredotoči na ključne dejavnosti, medtem ko agencija poskrbi za vse ostalo.

Kako dolgo traja izdelava spletnih strani
in koliko stane?

Obseg

Pri izdelavi spletne strani je eden izmed ključnih faktorjev obseg spletne strani oziroma trgovine. Od tega je odvisna struktura strani, trajanje projekta in seveda tudi sama cena spletne strani.

Zahtevnost

Veliko je odvisno od same tehnične in oblikovne zahtevnosti strani. Izdelava enostavne spletne strani je lahko ugodna in hitra, zahtevne spletne strani pa vzamejo veliko več časa – in so bistveno večji strošek.

Optimizacija

V kolikor je v samo izdelavo spletne strani vključena tudi optimizacija (kar je danes že standard), je tudi to pomemben element, ki izdelavo rahlo podaljša (in v primeru, ko to ni vključeno v ceno, tudi podraži).
V Apollo Digital poskrbimo za izdelavo tako enostavnih, kot tudi bolj obsežnih in zahtevnejših spletnih strani in trgovin – optimizacija pa je v vseh primerih že vključena v ceno spletne strani.

Želite prenoviti spletno strani, oz. je še nimate in jo potrebujete?

Opišite nam vašo idejo in želje, mi pa vas bomo povabili na spoznavni sestanek, in se o vaših idejah z vami pogovorili.

Želite izdelati spletno stran? Super! Prvi korak je, da si postavite cilje:

  1. želite osvežiti ali vzpostaviti vaš spletni izgled,
  2. želite povečati obisk strani,
  3. želite uporabiti spletno stran kot prodajno orodje?

Niste prepričani? Brez panike, naša ekipa vam bo z veseljem prisluhnila in vam svetovala glede na vaš poslovni model in panogo.