Več O Nas

Za vsakim odličnim podjetjem stoji odlična ekipa

Dobrodošli pri agenciji Apollo Digital. Smo mlada ekipa izjemno spretnih in ustvarjalnih strokovnjakov za digitalni svet.

0 +
Spletnih strani
0 +
Uspešnih projektov
0 +
Izpeljanih kampanj
0 m+
Ustvarjenega prometa

Naša Misija

Trdno verjamemo v digitalno transformacijo

V današnjem svetu se na vsakem področju in v vsakem poslu pokaže priložnost za uporabo digitalnih kanalov pri rasti podjetja. Tega se pri Apollo Digital dobro zavedamo in trdno verjamemo v digitalno transformacijo podjetij. Z naročniki pa sodelujemo po principu skupne rasti, kjer je naš uspeh vezan tudi na njihovega.

Edinstven Pristop

Temeljne vrednote našega dela

Pri našem delu se izogibamo tradicionalnim pristopom marketinga in omogočamo raziskovanje novih priložnosti za rast posla ter povečanje prodaje.

Kakovostna Izvedba

K projektu vsakega naročnika pristopimo strokovno, s konkretno analizo in raziskavo trga ter dodelanim načrtom aktivnosti in delovanja. Svoje delo pa opravimo kakovostno in pozorno spremljamo rezultate.

Odgovornost

Pri izvajanju naših storitev in dejavnosti ravnamo odgovorno in v popolnem sodelovanju z naročnikom. Verjamemo v to, da odlično sodelovanje pripelje do odličnih rezultatov.

Osredotočenost Na Rast

V Apollo Digital smo osredotočeni na vzajemno rast z našimi naročniki. Večinoma delujemo po principu deljenega uspeha, kjer se dolgoročno vežemo na uspešno rast in procent prodaje, ki ga prinesemo.

Odlična Ekipa

Za projekte naročnikov skrbi mlad in izkušen kolektiv strokovnjakov za digitalni svet. Naša ekipa pozna vsa področja spleta, različne digitalne oglaševalske kanale in napredne metode rasti na spletu.

FAQ

Pogosta vprašanja, ki nam jih zastavljajo stranke

V Apollo Digital sodelujemo z različnimi naročniki, kjer ima vsak specifične želje glede proračuna. Oglaševalski proračun je pri nas v glavnem odvisen od uspeha naših oglaševalskih kampanj in priložnosti za povečanje prodaje z višjim proračunom. V preteklosti smo upravljali z mesečnimi proračuni v višini 1.000€ pa vse do 50.000€.

Ker je naš glavni cilj dolgoročno sodelovanje z naročniki, grajenje kakovostnih odnosov in izjemnih rezultatov, je priporočen čas sodelovanja z nami kar se da dolg. Le tako lahko zagotovimo dolgoročno rast in odličen uspeh naših naročnikov (minimalno vsaj 6 mesecev).

V ekipi Apollo Digital sodelujejo posamezniki, ki so izredno izkušeni na svojih področjih. Večina ekipe ima certifikate s strani Googla in certifikate iz najrazličnejših tečajev Udemy, MasterClass in Skillshare.

Sodelujte Z Nami

Potrebujete pomoč pri projektu?

Zaupajte nam vaš projekt ali idejo!

V Apollo Digital trdno verjamemo v digitalno transformacijo posla in oglaševanja. Zaupajte nam vaš projekt ali idejo, da se pogovorimo o možnostih sodelovanja.

Preglejte naše projekte

V kolikor vas še nismo prepričali, pa si oglejte zbirko naših dosedanjih projektov in doseženih rezultatov!