Izdelava Spletnih Strani

Kakovostno izdelana spletna stran je digitalno ogledalo podjetja

V digitalnem svetu sta podoba spletne strani podjetja in njeno delovanje ključna, saj je to v mnogih primerih prvi stik posameznika s podjetjem in storitvami, ki jih ponuja.

Naše Storitve

Izdelava visoko optimiziranih spletnih strani

V agenciji Apollo Digital se ukvarjamo tudi s postavljanjem spletnih strani za naročnike. Naš končni izdelek je spletna stran z odličnim izgledom, funkcionalnostjo in vrhunsko optimizacijo.

Postavitev Spletne Strani

V sodelovanju z naročnikom oblikujemo okvirno podobo spletne strani glede na CGP in tematiko podjetja. V spletno stran vključimo vse potrebne dodatke in jo prilagodimo tudi za mobilne naprave, saj se večina iskanja v zadnjih letih odvija na na mobilnih telefonih. Končni izdelek je tako odlično delujoča stran, ki omogoča sodobno uporabniško izkušnjo.

Povezava Analitičnih Orodij

Novo ali prenovljeno spletno stran lahko po želji naročnika povežemo tudi z osnovnimi ali naprednejšimi analitičnimi orodji (FB pixel, GA, itd.) za lažje spremljanje prometa na strani in optimizacijo prodaje. Poleg tega pa lahko vzpostavimo tudi povezavo z najnaprednejšimi SEO orodji in stranki dodelimo dostop za vpogled v rezultate organskega prometa.

SEO In Optimizacija Vsebin

Kot dodatno storitev pri izdelavi in postavitvi spletne strani pa naročnikom omogočamo tudi optimizacijo vsebin na spletni strani. Tako si lahko z novo spletno stranjo hkrati zagotovijo tudi boljšo dolgoročno pozicijo na spletnih brskalnikih. To omogoča pridobitev novih strank in zagotovi, da bo nova spletna stran predstavljena večji publiki.

Projekti Naših Naročnikov

Ustvarjamo izdelke, na katere smo izredno ponosni

V preteklosti smo izdelali že vrsto spletnih strani za različne naročnike, tako doma, kot drugod po svetu.

Sodelujte Z Nami

Potrebujete pomoč pri projektu?

Zaupajte nam vaš projekt ali idejo!

V Apollo Digital trdno verjamemo v digitalno transformacijo posla in oglaševanja. Zaupajte nam vaš projekt ali idejo, da se pogovorimo o možnostih sodelovanja.

Preglejte naše projekte

V kolikor vas še nismo prepričali, pa si oglejte zbirko naših dosedanjih projektov in doseženih rezultatov!

sl_SISI
Scroll to Top