Digitalni Marketing

Dvignite svoje oglaševanje na
višjo raven

Pristopi oglaševanja v digitalnem marketingu so drugačni od klasičnega oglaševanja, kar odpira mnoga vrata podjetjem, ki si želijo doseči prednost pred konkurenco in se povzpeti stopničko višje.

Naše Storitve

Digitalni marketing, ki prinaša rezultate

Ena izmed glavnih storitev, ki jo omogočamo naročnikom pri Apollo Digital, je osnovanje in upravljanje kampanj na različnih platformah za digitalni marketing.

Priprava Strategije

Glede na cilje naročnika in izbrano platformo za oglaševanje določimo načrt izvajanja projekta. Z naročnikom se posvetujemo o storitvi ali izdelku, ki ga ponuja. Na podlagi tega pa ustvarimo strategijo digitalnega marketinga, ki se nam na podlagi raziskave trga zdi najbolj optimalna. Implementacijo te strategije nato budno spremljamo in sproti prilagajamo za najboljše rezultate.

Postavitev Kampanj

Osnovna postavitev oglaševalskih kampanj je izredno pomembna, saj s tem zgradimo ustrezne temelje za vse nadaljnje aktivnosti digitalnega marketinga. V tej točki storimo vse, od vzpostavitve sledenja uporabnikov in dogodkov, do postavitve osnovne strukture oglaševalskih kampanj, ki jih nato glede na osnovano strategijo sproti optimiziramo in širimo njihov doseg.

Upravljanje In Optimizacija

Po tem, ko so zgrajeni ustrezni temelji digitalnega marketinga, se posvetimo sprotnemu upravljanju kampanj in optimizaciji oglasov za dogodke konverzije (CRO). V tej točki prelivamo oglaševalski proračun iz manj uspešnih v bolj uspešne kampanje, da dosežemo višji donos. Sproti pa preizkušamo tudi nove elemente in strategije, ki bi lahko rezultate še dodatno izboljšali.

Projekti Naših Naročnikov

Uspešnost oglaševalskih kampanj je na prvem mestu

Ne glede na velikost proračuna in obseg posla naročnika, se vsakemu projektu posvetimo popolnoma. Pri Apollo Digital trdno stojimo za tem, da je vaš uspeh tudi naš.

Sodelujte Z Nami

Potrebujete pomoč pri projektu?

Zaupajte nam vaš projekt ali idejo!

V Apollo Digital trdno verjamemo v digitalno transformacijo posla in oglaševanja. Zaupajte nam vaš projekt ali idejo, da se pogovorimo o možnostih sodelovanja.

Preglejte naše projekte

V kolikor vas še nismo prepričali, pa si oglejte zbirko naših dosedanjih projektov in doseženih rezultatov!

sl_SISI
Scroll to Top