apollo digital

Kako najboljše izkoristiti vavčer za digitalni marketing?

Vavčer za digitalni marketing, ki ga ponuja DIH Slovenia, nudijo finančno podporo malim in srednjim podjetjem za izboljšanje spletne prisotnosti. Zajema več različnih področij digitalnega marketinga, namenjen pa je spodbujanju manjših podjetij k uporabi digitalnih kanalov.

Kaj so vavčerji za digitalni marketing in kako delujejo

Za natančne in posodobljene informacije se obrnite na spletno stran DIH Slovenija – povezava na DIH.

Vavčerji za digitalni marketing so finančna spodbuda, ki jo DIH Slovenia ponuja malim in srednjim podjetjem, da izboljšajo svojo digitalno prisotnost.

Namen vavčerja je podpreti podjetja pri uvajanju digitalnih marketinških aktivnosti, ki vključujejo izdelavo in posodobitev spletnih strani, mobilnih aplikacij, spletnih trgovin in rezervacijskih platform. S tem se želi povečati konkurenčnost, dodana vrednost in prihodki od prodaje.

Kako lahko vavčerji pomagajo vašemu podjetju izboljšati spletno prisotnost

spletna stran vavčer dih spletna trgovina
Vavčer za digitalni marketing omogoča podjetjem, da razvijejo in nadgradijo svoje digitalne platforme z minimalnimi začetnimi stroški. Vavčer pokriva do 60% upravičenih stroškov, kar podjetjem omogoča dostop do potrebnih tehnologij in storitev za izboljšanje svoje spletne prisotnosti in digitalne infrastrukture, brez prevelike finančne obremenitve.

Prednosti sodelovanja z agencijo, ki je v katalogu strokovnjakov

Točen seznam podjetij, ki so primerna za izvedbo projekta pod okriljem vavčerja za digitalni marketing lahko preverite v katalogu strokovnjakov.

Zagotovljena kakovost in zanesljivost storitev

Ko sodelujete z agencijo iz kataloga strokovnjakov DIH Slovenia, ste lahko prepričani, da prejemate storitve, ki so preverjene in se držijo določenih standardov kakovosti.

Te agencije so izbrane na podlagi njihove sposobnosti, da zagotovijo učinkovite in inovativne rešitve, kar lahko bistveno prispeva k uspešnosti vašega projekta. Vsi strokovnjaki iz kataloga morajo imeti tudi ustrezne reference.

digitalni marketing vavčer spletna stran

Usklajenost s smernicami in zahtevami za pridobitev vavčerja

Agencije iz kataloga strokovnjakov so dobro seznanjene z vsemi smernicami in zahtevami za pridobitev vavčerjev. To pomeni, da vam lahko pomagajo pripraviti vse potrebne dokumente in vloge ter zagotovijo, da bodo vse storitve izvedene v skladu s predpisi, kar povečuje verjetnost uspešne pridobitve finančnih sredstev.

Kako pridobiti vavčer za digitalni marketing?

vavčer za digitalni marketing

Postopek pridobivanja vavčerja za digitalni marketing začnete z izbiro ustreznega zunanjega izvajalca iz kataloga strokovnjakov.

Nato sledi komunikacija z izvajalcem za določitev obsega dela in priprava dokumentacije za prijavo na javni poziv.

Po oddaji prijave na ePortal SPS čakate na odločitev in v primeru odobritve, podpišete pogodbo za izvedbo projekta.

Finančna sredstva pa dobite povrnjena po izvedbi projekta, in sicer v višini, ki je predhodno določena. Projekt mora biti izveden v celoti in ustrezati vsem zahtevam izvajalcev razpisa. Ko je celoten projekt preverjen in ustreza vsem smernicam, steče postopek za povračilo sredstev.

Kako pripraviti uspešno vlogo in izpolniti pogoje

Za pripravo uspešne vloge za pridobitev vavčerja je pomembno, da natančno sledite vsem smernicam in zahtevam, ki so navedene v javnem pozivu. Vključiti morate vse potrebne dokumente, kot so predračuni, tehnične specifikacije in dokazila o izpolnjevanju pogojev. Dobro je sodelovati z izvajalcem, ki ima izkušnje s takšnimi projekti in vavčerji za digitalni marketing, saj lahko zagotovita večjo verjetnost uspešne prijave.

V kolikor potrebujete pri tem pomoč, se lahko obrnete na vašega izbranega strokovnjaka ali podporo DIH.

Storitve digitalnega marketinga krite s vavčerjem

Vavčer za digitalni marketing je namenjen sofinanciranju razvoja in posodobitve spletnih strani, mobilnih aplikacij, spletnih trgovin in rezervacijskih platform. Ta sredstva lahko izkoristite za zasnovo novih digitalnih orodij ali izboljšanje obstoječih, s čimer boste izboljšali uporabniško izkušnjo in povečali digitalno dostopnost vaših storitev.

Kaj morate vedeti pred začetkom projekta

Preden začnete s projektom in prijavo za vavčer za digitalni marketing, je ključno, da imate jasno vizijo tega, kaj želite doseči. To vključuje razumevanje vaših trenutnih digitalnih zmogljivosti in tega kar želite s takšnim projektom doseči.

Načrtovanje mora biti usmerjeno v maksimalno izrabo vavčerja, z jasnim razumevanjem, katere funkcionalnosti in izboljšave bodo najbolj povečale vašo digitalno prisotnost.

Pomen izbire pravega strokovnjaka za projekt

Agencija, ki razume vaše potrebe in ima izkušnje s takšnimi projekti, lahko zagotovi, da bo projekt izpolnil vse zahteve za pridobitev sredstev in da bo končni rezultat v skladu z vašimi poslovnimi cilji.

S takšnimi projekti se ukvarjamo tudi v Apollo Digital. Za dodatne informacije o naših storitvah in kako lahko pomagamo vašemu podjetju pri izkoristku vavčerjev za digitalni marketing, obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte neposredno.

Več o marketingu in splošne novice: